Første uge med Corsentials

Efter en uge på kur med Corsentials fra amerikanske LifeWave må jeg sige, at noget af det virker, men ikke nødvendigvis på den foreskrevne måde.

Først var der problemerne med at sove som beskrevet i et tidligere indlæg her på sitet. De to første nætter havde jeg ganske svært ved at falde i søvn. Derefter fulgte en rolig nat, siden en urolig nat, og derefter roligere igen. Måske giver disse oplysninger ingen mening for læseren, men jeg vil antage, at Y-age Aeon-plastrets placering i rum og tid spiller en rolle. De første to nætter sad det på overkroppen, mens plastret den tredie nat sad på foden (fordybningen lige bag ved højre indvendige ankelkno). Inden den fjerde nat satte jeg om morgenen plastret på højre hånd i svømmehuden på pegefingerknoglen, og om natten virkede min søvn atter forstyrret. Forstyrrelsen skete dog ikke ved indsovningen, men ved at vågne op ved 2-tiden og være vågen i to timer frem. De forrige gange havde jeg påsat plastrene ikke om morgenen, som brugsanvisningen foreskriver, men om eftermiddagen; plastret er virksomt i mindst 12 timer, så tidspunktet for indsovning falder sammen med plastrets virkningstid. I den efterfølgende tid lod jeg plastret blive siddende, så længe det kunne, dog højst to døgn. Følgelig kunne jeg sove, når plastret var brugt så godt.

I betragtning af, at plastrene prises for deres virkning mod stress, vækker dette undren. Y-Age Aeon reducerer kroppens stressniveau ganske få minutter efter påsættelse, står der på side 17 i LifeWave ; Produktkatalog 2015. Man forbinder jo ikke søvnløshed med nedsat stress.

De mest markante positive virkninger skete dog under motion. Et er, at jeg generelt har kunnet præstere mere i motionscenteret, men det kan også tilskrives et veltilrettelagt program, og fremgangen ligger stadigvæk inden for det, der er mit eget normalområde. Noget andet er uventede ting, nemlig når jeg tabte plasteret. På kurens andendag svømmede jeg 300 m i Almind Sø, som i disse dage er en kold ferskvandssø i Silkeborg; det gik næsten som en leg, jeg blev varmere og varmere, og hjerte og lunger fulgte godt med. Ved vendingen til de sidste 100 m fandt jeg plasteret flydende foran mig; det måtte have løsnet sig i samme nu, så jeg tog det, stoppede det i badebukserne og gennemførte den sidste del. På trediedagen satte jeg mig for at svømme 400 m, men her var de første 50 m butterfly umådeligt anstrengende, og jeg måtte okse afsted for resten, og kom frysende op af vandet. Så kikkede jeg på kroppen: plasteret var der ikke. Jeg fandt det løsnet og siddende i mine sokker i omklædningsrummet.

En tilsvarende oplevelse skete i motionscenteret. Jeg var i gang med en skulderøvelse, som gik over al forventning de to første runder, men den tredie runde kunne jeg næsten ikke gennemføre. Så kastede jeg et blik mod hånden: plasteret var der ikke, men lå neden for maskinen. Jeg samlede det op, fæstnede det til kroppen med ekstra klæbebånd, og straks kørte jeg igen deruda’ med vægtstængerne.

Konklusion: Plastrene af Y-Age Aeon-typen har højst sandsynligt en præstationsfremmende virkning på mig, i hvert fald hvis de bruges i den kombination af kosttilskud, bl.a. Theta One og Theta Activate (begge elementer af LifeWaves Corsentials-kur), som jeg har. Påvirkningen af nattesøvnen kan også tolkes positivt, for jeg var ikke mere søvnig i dagens løb uanset nattesøvnens længde. Så plastrene nedsætter søvnbehovet, hvis de sættes på overkroppen og om eftermiddagen, og man falder først i søvne, når plastrenes stærkeste virkning har fortaget sig, eller 12 timer efter påsætningen.
Hvad angår Theta One, der indeholder 40% IgG-fraktioneret råmælk, kan jeg endnu ikke observere en selvstændig virkning. Theta Ones fordel er ifølge kataloget støtter immunsystemets funktion; immunmodulering. Her står prøven i tiden omkring kommende jævndøgn (20.-21. september), hvor jeg plejer at pådrage mig en infektionssygdom.

Henvisninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *