Første måned med Corsentials

Mit eksperiment med Corsentials, mirakelmidlet fra LifeWave, har ikke modvirket en udvikling, som i forvejen var god. Helbredstilstanden er bedre end forventet.

Den 23. august 2016 begyndte mit selveksperiment med Corsentials-programmet, som er en kombination af et vandopløseligt pulver (kaldet Theta Activate), nogle gennemsigtige (kaldet Theta One) dråber og plastre (kaldet Aeon), som skal sættes på forskellige steder af kroppen. Det havde nok været interessant for eksperimentet, hvis jeg ikke i forvejen dyrkede idræt og tog andre kosttilskud, men det ønskede jeg ikke at ændre på.

I følge salgsmaterialerne er det en letanvendelig, revolutionerende tilgang til sprudlende sundhed med virkningerne:

  • Reduktion af stress
  • Reducerer inflammation
  • Understøttelse af immunsystemet
  • Regulerer hormonaktiviteten, og er
  • Aktiveret næringsstofsystem for hurtige resultater

Hvad stress angår, har ingen læger givet mig den diagnose. I testperioden har jeg ikke haft særligt travlt med mit arbejde og i høj grad kunnet hellige mig fritidsinteresser, især idræt. Ifølge Wikipedia er stressens psykiske symptomer anspændthed, ængstelse og irritation, mens de fysiske symptomer er hoved- og mavepine samt søvnløshed. I testperioden er der snarere opstået ængstelse og i hvert fald periodevis søvnløshed, såvel i starten som hen mod slutningen. Nogle har gjort mig opmærksom på, at perioderne falder sammen med de første par dage efter fuldmåne.

Hvad inflammation angår (det hedder betændelse på dansk!) har jeg ikke betændelser og snitsår opstået f. eks. ved barbering plejer at hele meget hurtigt. Da min søn på 14 fik et kløende insektbid i sidste uge, satte jeg et Aeon-plaster på bidsåret, og det lindrede, fjernede kløen, og næste dag var symptomer og rødmen ovre. Om det skyldes, at plasteret hindrede adgang til kløens arnested eller faktisk virkede, vides ikke, men jeg oplevede selv noget lignende med et aeon-plaster, som min distributør satte på mig, dengang jeg bestilte Corsentials.

Hvad understøttelse af immunsystemet angår (det hedder immunforsvaret på dansk!) er der en tydelig effekt. I testperioden faldt nemlig jævndøgn, en tid, hvor jeg plejer at rage en forkølelse til mig. Jeg har ikke haft nogle infektionssygdomme i den sidste måned. Der har på den anden side været et forrygende godt vejr i ugerne op til jævndøgn med en rekordlun eftersommer og moderat blæst.

Hvad regulering af hormonaktiviteten er det mere subtilt at tale om effekter. Der findes snesevis af hormoner, og Theta One regulerer aktiviteten ved hjælp af essentielle vitaminer som B6-vitamin, som i øvrigt også understøtter førnævnte immunforsvar. I anden anledning tager jeg andre kosttilskud med vitaminer, og netop B6-vitamin-indtaget er i doser på ca. 17 mg/dag, svarende til ca. 1200% af den anbefalede daglige tilførsel, så bidraget fra Theta One er som en dråbe i havet.

Min elektroniske badevægt er noget mere entydig. På de forløbne 30 dage er min kropsvægt faldet med 900 g, fedtprocenten faldet fra 15,1% til 14,3%, væskeprocenten (høj væskeprocent er tegn på ungdommelighed) steget fra 59,8% til 60,3%, muskelmassen steget fra 39,9% til 40,4%. Knoglernes vægt holder sig ifølge vægten uændret på 2,6 kg. Det er små skridt, men da jeg i forvejen dyrker en del idræt (i gennemsnittet mellem 1,5 og 2 timer om dagen), er det godt, og forbedringerne er større end i de tre måneder forud for Corsentials-kuren.

Af  øvrige virkninger nævner brugerne blødgørelse af stive led; den effekt har jeg endnu i vente, for den skal først indtræde ved tre måneders brug, men allerede nu har jeg lettere ved at strække ud i krævende yoga-stillinger, f. eks. lotus (jeg er oppe på en halv nu. Og det kunne jeg ikke før kuren). Og i det hele taget går jeg rundt med en særlig blid fornemmelse i kroppen, der minder om effekten af endorfiner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *